trädgårdsdesign

IMG_2224

 

Barfotaspring och lek i det mjuka gräset, lata dagar i hängmattan, kafferast i skuggan under den blomstrande pergolan, jordgubbar och hallon från den egna odlingen.

Ett spel mellan ljus och skugga, vinter och vår. Porlande vatten, blomsterprakt och gnistrande höstfärger…..

Vad drömmer du om? Vi på Kolaas Landskap hjälper dig att skapa dina drömmars trädgård. Vi har flera års erfarenhet att trädgårdsdesign och arbetar med allt i från den lilla rabatten till den stora slottsträdgården.För oss är kundens behov och önskemål alltid viktigast.

Vi gör allt i från enklare skisser till mer avancerade detaljritningar, illustration- och planteringplaner. För den som önskar det lilla extra kan vi ordna helhetskoncept där vi även kan se till att samordna med duktiga anläggningsfirmor.

Välkommen! 2 svar till “trädgårdsdesign”

 1. Anna-Karin skriver:

  Hej!
  Jag bor i en samfällighet där vi ska plantera ett par träd eller buskar eller liknande (ej rabatter). De har stått träd där innan men av olika skäl är de nu borta. Det handlart om att vi behöver ta ett helhetsgrepp framför 3-5 av våra hus och vi får inte till det själva.
  Har ni möjlighet att hjälpa till med detta?
  Hälsningar
  Anna-Karin Andrén
  Bjärred

  • idinha1 skriver:

   Hej Anna-Karin!

   Jag ber om ursäkt för att jag inte hunnit svara tidigare, det har varit en intensiv period.
   Om ni fortfarande är intresserad av min hjälp kan vi börja med ett helt förutsättningslöst möte då vi pratar igenom de behov och önskemål som finns.
   Maila mig gärna på ida@kolaaslandskap.se, så bokar vi in en passande tid.

   Med vänliga hälsningar
   Ida Wachtmeister da Silva
   Kolaas Landskapsarkitektur

Kommentera